Для виготовлення 1 кг продукту використовується 6 кг свіжих ягід

Ожина

Відмінне джерело вітамінів С та К, Марганцю, харчових волокон. Містить велику кількість антиоксидантів та корисних рослинних сполук.
Велика кількість корисних речовин всього від одного інгрідієнта.
Науково доведений вплив ожини на здоров'я:
Покращення
функцій мозку
та пам'яті
Антиоксиданти, що містяться в ожині можуть позитивно впливати на нейронні зв'язки, які відповідають за інтелект, пам'ять та когнітивні здібності. Знижує оксидативний стрес, який негативно впливає на нервову систему.
Підтримка
здоров'я ротової порожнини
Ожина має протизапальні та антибактеріальні властивості, які діють на певні види хвороботворних бактерій ротової порожнини. Таким чином може позитивно впивати на здоров'я ясен та профілактику карієсу.
Підтримка імунітету
та здоров'я
кісток
Ожина містить значну кількість марганцю та вітаміну К, які грають важливу роль у кістковому метаболізмі. Їх недостатність може призвести до виникнення остеопорозу та суттєвого погіршення стану кісток.
Слідкувати
E-mail
вул. Магнітогорська, 1, «Ч»
м. Київ, Україна
Адреса
Телефон
Зв'язатися
Політики сайту:
Месенджери
Click to order