Для виготовлення 1 кг продукту використовується 7 кг свіжих ягід

Лохина

Відмінне джерело вітамінів С та К, Марганцю. Король антиоксидантів — містить найбільшу кількість антиоксидантів серед серед всіх популярних фруктів та ягід.
Хрусткий смак свіжих ягід.
Науково доведений вплив лохини
на здоров'я:
Антиейдж
ефект
Велика кількість антиоксидантів, які містяться в лохині, нейтралізують вільні радикали, що попереджує ушкодження ДНК та сповільнює старіння, зокрема протидіє таким наслідкам як погіршення стану зовнішності, шкіри, зору, кісток та слуху.
Здоров'я
серцево-судинної системи
Зниження факторів ризику виникнення серцево-судинних захворювань, покращення антиоксидантного статусу крові, зниження оксидативного стресу та запальних процесів, покращення стану судин, покращення ліпідного профілю крові, зниження шкідливого окислення ЛПНЦ холестеролу завдяки наявності антоціанів.
Профілактика метаболічного синдрому та діабету 2 типу завдяки сповільненню засвоєння глюкози, зниженню рівня глюкози та інсуліну після вживання їжі, багатої на вуглеводи. Дисбаланс рівня цукру в крові та дієти, багаті на вуглеводи, пов'язують з підвищеним ризиком ожиріння та діабету 2 типу.
Регуляція
рівня цукру
в крові
Покращення
функцій мозку
та пам'яті
Птеростильбен та інші антиоксиданти, що містяться в лохині можуть позитивно впливати на ділянки мозку, які відповідають за інтелект, пам'ять та когнітивні здібності. Знижує оксидативний стрес, який також негативно впливає на нервову систему.
Шляхом зниження запалення та оксидативного стресу може зменшувати пошкодження на молекулярному рівні, які викликають біль та знижують продуктивність. Покращує відновлення м'язів після силових тренувань.
Прискорення відновлення м'язів після фізичних навантаженнях
Слідкувати
E-mail
вул. Магнітогорська, 1, «Ч»
м. Київ, Україна
Адреса
Телефон
Зв'язатися
Політики сайту:
Месенджери
Click to order