Для виготовлення 1 кг продукту використовується 7 кг свіжих ягід

Малина

Відмінне джерело вітаміну С. Джерело вітамінів К, Е, вітамінів групи В, Марганцю, Магнію, Заліза, Фосфору, Калію, Міді, харчових волокон. Містить велику кількість антиоксидантів та корисних рослинних сполук, таких як тіамін та рибофлавін.
Прості і зрозумілі, які ми любимо і знаємо.
Науково доведений вплив малини
на здоров'я:
Попередження
раку
Зниження ризику онкологічних захворювань завдяки наявності антиоксидантів, зокрема sanguiin H-6, може перешкоджати формуванню та росту ракових клітин, зниження оксидативного стресу та запальних процесів, які часто пов'язують з виникненням та розвитком онкологічних захворювань.
Попередження хронічних захворювань
Кверцетин, антиоксиданти та елагенова кислота,
які містяться в малині можуть знижувати запалення та оксидативний стрес, які є факторами
ризику для виникнення хронічних захворювань таких як діабет, ожиріння, онкологічні та серцево-судинні захворювання.
Профілактика та лікування симптомів артриту завдяки наявності речовин, які можуть блокувати COX-2, ензим, що викликає запалення на біль. Крім того, антоціани та елагітаніни можуть знімати біль.
Попередження
та лікування
артриту
Регуляція
рівня цукру
в крові
Профілактика метаболічного синдрому та діабету
типу завдяки сповільненню засвоєння глюкози, зниженню рівня глюкози та інсуліну після вживання їжі, багатої на вуглеводи. Крім того, тіамін, що міститься в малині, блокує альфа-амілазу, що може знизити кількість вуглеводів, що засвоються після вживання їжі.
Кетони, що містяться в малині, можуть допомогти у зниженні ваги. Крім того, малина містить значну кількість клітковини та відносно невелику кількість калорій, а природній солодкий смак може задовольнити потребу в солодощах.
Зниження
ваги
Слідкувати
E-mail
вул. Магнітогорська, 1, «Ч»
м. Київ, Україна
Адреса
Телефон
Зв'язатися
Політики сайту:
Месенджери
Click to order