Для виготовлення 1 кг продукту використовується 10 кг свіжих ягід

Полуниця

Відмінне джерело вітамінів С та В9, Марганцю та Калію. Містить велику кількість антиоксидантів та корисних рослинних сполук, таких як пеларгонідин, елагова кислота, процианідини.
Ягоди доступні цілий рік
Науково доведений вплив полуниці на здоров'я:
Регуляція
рівня цукру
в крові
Здоров'я
серцево-судинної системи
Зниження факторів ризику виникнення серцево-судинних захворювань, покращення антиоксидантного статусу крові, зниження оксидативного стресу та запальних процесів, покращення стану судин, покращення ліпідного профілю крові, зниження шкідливого окислення ЛПНЦ холестеролу завдяки наявності антоціанів.
Профілактика метаболічного синдрому та діабету 2 типу завдяки сповільненню засвоєння глюкози, зниженню рівня глюкози та інсуліну після вживання їжі, багатої на вуглеводи. Дисбаланс рівня цукру в крові та дієти, багаті на вуглеводи, пов'язують з підвищеним ризиком ожиріння та діабету 2 типу.
Попередження
онкозахворювань
Зниження ризику онкологічних захворювань завдяки наявності елагової кислоти та елагітанінів. Може перешкоджати формуванню та росту ракових клітин, зниження оксидативного стресу та запальних процесів, які часто пов'язують з виникненням та розитком онкологічних захворювань.
Слідкувати
E-mail
вул. Магнітогорська, 1, «Ч»
м. Київ, Україна
Адреса
Телефон
Зв'язатися
Політики сайту:
Месенджери
Click to order